Välj en sida

OM TITANBYGG

DIN TOTALA BYGGENTREPENÖR MED KUNDEN I FOKUS

TitanBygg är ett etablerat företag med gedigen erfarenhet inom branschen. Bolaget bildades som en vidareutveckling av ett mindre byggbolag som vuxit sig starkt i Örebro och tagit emot det prestigefyllda priset ”Årets tillväxtföretag” med en motivering som lyfter fram fokus på hållbarhet, kvalité och nöjda kunder.

Vi arbetar med alla typer av byggnadsprojekt. Vi åtar oss gärna totalentreprenad och kan då leverera hela projektet från förberedande markarbeten till färdig byggnad. Vi arbetar också med till- och ombyggnationer, invändiga och utvändiga renoveringar, alla typer av mark- och trädgårdsanläggningar samt projekt som badrums- och köksrenoveringar.

TitanBygg äger småhusföretaget WadköpingHus AB som tillverkar egna prefabricerade väggelement. Tillsammans kan vi erbjuda totallösningar och produkter som innebär att ni som beställare endast har en kontakt för hela projektet och tar del av effektiva processer med konkurrenskraftiga priser.

Majoriteten av våra uppdrag är koncentrerade i Mellansverige och Stockholmsregionen, men naturligtvis kan vi utföra entreprenader i hela landet. Våra arbeten sker med högsta kvalité och vi bygger vår verksamhet på förtroende och goda relationer.

Välkommen att kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig!