Välj en sida
Ölänningen

Ölänningen

Ett omfattande renoveringsprojekt av en fastighet i Bromma i Stockholm. Alla gamla fönster togs bort och ersattes med nya 3-glasfönster, fasaden målades om och taket fick rivas och ersättas med ett nytt.
Biltvätt Bettorp

Biltvätt Bettorp

Lokal i Bettorp anpassad efter kundens önskemål. De nya utrymmena kompletterade lokalen och biltvättverksamheten kunde dra igång!
Hagagatan 6

Hagagatan 6

Totalrenovering av befintlig lägenhet. Väggar och tak målades, nytt parkettgolv, hela badrummet revs ner för att byggas upp till ett helt nytt fräscht rum med möbler, kakel och klinker. Köket togs bort och ersattes med ett mer funktionellt och modernt. Inget gammalt...
Cedern 8

Cedern 8

Totalrenovering av tvättstuga i fastighet Cedern 8. Nytt klinker på golv, nytt kakel på väggar och delvis ny el- och ventilationsdragning. På ena väggen la vi upp ett fotokakel som snyggt lyfter fram fastighetsägarens logo och ramar in hela rummet. Nu blir det lite...
Tvättbaljan

Tvättbaljan

Ett större renoveringsprojekt av en fastighet på Stora essingen i Stockholm. Åtta gamla kök är utbytta, slitna badrum har nu nya möbler och kakel och klinker samt fasaden är nedknackad och ersatt med nya skivor och puts från STO.